Djelovi

Djelovi / Pakne kočnica

bajkeraj.me/Pakne za diskove Magura Julie/Louise,Promax/https://admin.bajkeraj.me/images/products/1627750167658-nlPbPObzaSAh131PfhIHjx0X1.jpg
Prednosti koje pružaju smeše kočionih pločica GALFER su: - Apsolutno odsustvo zvukova prilikom kočenja - Progresivnost i precizno doziranje sile kočenja, a samim tim i dobar osećaj pri kočenju. Odličan odziv kočnice u trenutcima kada je najpotrebnija. - Zbog dobrog balansa u samoj kočionoj smeši praktično potpuno izostaju dobro poznate vibracije - Minimalna potrošnja diska - Poseduje veoma veliku otpornost na visoke temperature koje se javljaju tokom kočenja što pruža visoku bezbednost i sigurnost vozača pri uzastopnom i čestom kočenju. Sve ove karakteristike usklađene su i sa dugim vekom trajanja kočionih pločica za bicikle GALFER. Kočione pločice za bicikle proizvođača GALFER pružaju konstantan odziv na pritisam poluge kočnice, uz visoke porformanse kočenja tokom eksploatacije kočionih pločica, utiču na poboljšanje upravljivosti samog bicikla, pozitivno utiču na bezbednost, te vozač tokom korišćenja dobija na samopouzdanju i pomera granice vožnje napred. Frikcioni materijali koji se koriste pri proizvodnji kočionih pločica posebno su dizajnirani i formulisani za upotrebu u biciklističkom sportu i sve njegove specifičnosti. Standard Karakteristike Kočione pločice STANDARD su pločice koje se mogu koristiti za sve uslove. Ovo je odlično izbalansiran proizvod u smislu sile kočenja, izdržljivosti, dugotrajnosti, progresivnosti i sigurnosti prilikom kočenja. Nisu predviđene za ekstremne uslove. Zemlja proizvodnje: Tačan podatak biće naveden na deklaraciji koja se dobija uz proizvod. 

Pakne za diskove Magura Julie/Louise,Promax

Šifra proizvoda: 91532
13,95€
Besplatna dostava u septembru za sve porudžbine plaćene karticom i za ostale oblike plaćanja za porudžbine iznad 40 EUR! Za ostale porudžbine trošak dostave iznosi 3 EUR.
Naručene proizvode možete platiti:
  • Bankovnim karticama na rate
  • Gotovinom prilikom preuzimanja
  • Virmanski uplatom u banci
  • Internet bankarstvom
Besplatna dostava
Povrat robe i reklamacije