Oprema

Oprema / Trenažeri

bajkeraj.me/TRENAŽER ELITE DIRETO XR-T/https://admin.bajkeraj.me/images/products/1634994492524-zQYtgjbvL3rkipJeYb0auMxDY.png
bajkeraj.me/TRENAŽER ELITE DIRETO XR-T/https://admin.bajkeraj.me/images/products/1634994492530-X3cmuFz8pHJcfFyxs8G9avAoi.png
bajkeraj.me/TRENAŽER ELITE DIRETO XR-T/https://admin.bajkeraj.me/images/products/1634994492546-x5DXf2Jno3Sr5stsigHXnaneM.png
bajkeraj.me/TRENAŽER ELITE DIRETO XR-T/https://admin.bajkeraj.me/images/products/1634994492546-nZaGqt8vE3CwlXJuZvCVcT3jF.jpg
bajkeraj.me/TRENAŽER ELITE DIRETO XR-T/https://admin.bajkeraj.me/images/products/1634994492547-1t0aIxAHqIyhFOcxx9q5CnXze.jpg

DIRETO XR-T je vrhunski Elite trenažer bez koji dolazi bez kazete, vrlo precizan i kompatibilan sa širokim rasponom modela bicikala.

Integrirani OTS mjerač snage osigurava točnost do +/- 1,5% - što predstavlja jednu od glavnih značajki DIRETO XR-T modela, postavljajući ga na vrh Elite kućnih trenažera sa svojom realističnom simulacijom nagiba - do 24%.

Koja je razlika između Direto XR i Direto XR-T?
Direto XR i Direto XR-T dva su identična kućna trenera, koji imaju iste tehničke specifikacije u pogledu strukturnih i elektroničkih značajki. Ono što ih razdvaja je kazeta koja je uključena u Direto XR, ali nije uključena u DIRETO XR-T.

Integrirani mjerač snage koji precizno mjeri izlaznu snagu.
Ono što DIRETO XR i DIRETO XR-T čini najtočnijim među Elite kućnim trenažerima je integrirani OTS (Optical Torque Sensor) mjerač snage. Omogućuje učinkovito mjerenje izlazne snage na vašim treninzima s preciznošću +/- 1,5%, jednom od najvećih među komercijalno dostupnim trenažerima.

Simuliranje najviših gradijenata
DIRETO XR-T je interaktivan, tako da automatski prilagođava otpor dok vježbate. U usporedbi s prethodnim Direto modelima, XR-T ima veći zamašnjak i simulira nagibe do nevjerojatnih 24%.

To osigurava izvrsne performanse čak i tijekom posebno intenzivnih treninga - moći ćete na brzinu provjeriti sve svoje tablice treninga, provesti testove za procjenu vaše kondicije, napraviti ponavljanja i brze sprinteve pri maksimalnoj snazi.

Bilo koja vrsta treninga koju želite dostupna vam je u vožnji na DIRETO XR-T.

Potpuna kompatibilnost
DIRETO XR-T jedan je od najkompatibilnijih komercijalno dostupnih trenažera, savršen i za brdske i za gradske bicikle.

Ima novu strukturu koja je savršena za smještaj dužih mjenjača s većim kapacitetom i na većim setovima zupčanika s 12 brzina. Na ovaj je način DIRETO XR-T kompatibilan sa Shimano®/SRAM 9/10/11-brzinskim, Campagnolo 9/10/11/12-brzinskim, SRAM NX 12-brzinskim i Shimano® Micro Spline 12-brzinskim kazetama.

Koristite ga sa svim softverskim platformama za biciklizam u zatvorenom!
DIRETO XR-T potpuno je interaktivan i komunicira sa svim softverskim platformama putem ANT+™ FE-C i Bluetooth sustava, baš kao i svi Elite trenažeri s izravnim prijenosom.

Postavite programe treninga s nekoliko klikova i odmah počnite okretati pedale. DIRETO XR-T automatski će prilagoditi otpor i upravljati vašim treningom.

Može se upravljati putem softvera i aplikacije My E-Training (12-mjesečna besplatna pretplata) ili drugih usluga u zatvorenom biciklizmu, kao što su: Zwift, TrainerRoad, The Sufferfest, Bkool, Kinomap i mnogi drugi.



TRENAŽER ELITE DIRETO XR-T

Šifra proizvoda: 94200
849,95€
Besplatna dostava u septembru za sve porudžbine plaćene karticom i za ostale oblike plaćanja za porudžbine iznad 40 EUR! Za ostale porudžbine trošak dostave iznosi 3 EUR.

Proizvod nije dostupan


Naručene proizvode možete platiti:
  • Bankovnim karticama na rate
  • Gotovinom prilikom preuzimanja
  • Virmanski uplatom u banci
  • Internet bankarstvom
Besplatna dostava
Povrat robe i reklamacije