Oprema

Oprema / Trenažeri

bajkeraj.me/TRENAŽER ELITE SUITO-T/https://admin.bajkeraj.me/images/products/1634994754660-oEqS9j2wcq2Aw7V4ob17dAvre.png
bajkeraj.me/TRENAŽER ELITE SUITO-T/https://admin.bajkeraj.me/images/products/1634994754666-r2U3nSY4KrrE6YdIi6yQ4LFzX.png
bajkeraj.me/TRENAŽER ELITE SUITO-T/https://admin.bajkeraj.me/images/products/1634994754667-jOO30maKvAYtPb2Z8KyKO6eG4.png
bajkeraj.me/TRENAŽER ELITE SUITO-T/https://admin.bajkeraj.me/images/products/1634994754668-wqXGFtBbHmmZ0hItiizTRRhcY.jpg
bajkeraj.me/TRENAŽER ELITE SUITO-T/https://admin.bajkeraj.me/images/products/1634994754668-A9EbUUTUWKKU5rR5L0VJYu1d2.png

Elite Suito-T je snažni i kompaktni kućni trenažer koji dolazi bez isporučene kazete i nudi potpunu kompatibilnost s nekoliko vrsta bicikala. Moćan je, čvrst i tih i dizajniran da ponudi realno, precizno i ​​zabavno iskustvo vježbanja na biciklu. Sadrži izravni prijenos kako bi osigurao povećanu točnost i smanjenu buku tijekom vježbanja, vrlo je stabilan čak i tijekom najintenzivnijeg sprinta, a njegova mala veličina olakšava transport i pohranu svugdje.

Koja je razlika između Suito i Suito-T modela?
SUITO i SUITO-T dva su identična smart kućna trenažera koja imaju iste tehničke specifikacije u pogledu strukturnih i elektroničkih značajki. Ono što ih razdvaja je kazeta, koja je uključena u Suito, ali nije u Suito-T.

Kompaktan dizajn
Glavna značajka je čvrsta čelična konstrukcija, idealna da osigura dugotrajnost i stabilnost čak i tijekom intenzivnih sprintova. Odlikuje se elegantnim i čvrstim profilom te širokom potpornom bazom s unaprijed sastavljenim potpornim nogama. Samo ih pravilno postavite kako biste aktivirali mehanizam automatskog zaključavanja. Integrirana ručka, smanjena veličina i tanak profil olakšavaju transport i čuvanje svugdje. Optimizirani dizajn čini ga kompatibilnim s raznim modelima bicikala i komercijalno dostupnim setovima lančanika.

Precizni i snažni biciklistički treninzi
Simulira gradijente do 15% s točnošću ± 2,5%, jedan od najsnažnijih kućnih trenažera koji možete koristiti za oslobađanje sve snage čak i za vrijeme najintenzivnijeg sprinta.

Funkcije:

  • Power Meter Link (PML)
    Omogućuje trenažeru da upotrebljava ergometar koji je već instaliran na vašem biciklu kao izvor napajanja.
     
  • Spindown
    Postupak kalibracije koji uzima u obzir sve vrijednosti trenja koje se mijenjaju tijekom vremena i tijekom uporabe koje utječu na preciznost kočenja i kompenziraju njezine učinke na otpor koji stvara trenažer.
     
  • Algoritam temperaturne kompenzacije
    Omogućuje kompenzaciju varijacije uslijed zagrijavanja kočnica i uzima u obzir dobivene podatke pri izračunavanju snage.

Trenirajte na Zwift i My E-Training aplikaciji!
Svatko tko kupi Suito-T u kutiji će pronaći kupon karticu koja uključuje besplatnu jednomjesečnu pretplatu na Zwift i besplatnu 12-mjesečnu pretplatu na My E-Training aplikaciju.

Otkrijte sav softver koji možete koristiti: osim Zwifta i My E-Traininga, njime možete upravljati i sa svim ostalim biciklističkim platformama kao što su TrainerRoad, Kinomap, Rouvy, Bkool, Bikevo i mnogi drugi.

Suito-T dodan je asortimanu Elite ANT+™ FE-C i Bluetooth trenažera koji komuniciraju sa svakom aplikacijom, softverom, računalom i uređajem (pametnim telefonima i tabletima) putem iOS-a, Androida, MacOS-a i Windows-a. Samo odaberite softver, odaberite kurs ili program treninga i počnite pedalirati na svom biciklu, a trenažer će automatski prilagoditi otpor.

Kadenca bez senzora
Svi Elite trenažeri odmah šalju podatke o snazi, brzini i ritmu, postavljajući se tako kao učinkoviti instrumenti za izgradnju preciznog programa treninga i što je moguće više repliciranja vježbi na otvorenom. Kadenca se mjeri praktičnom tehnologijom bez senzora (to jest, nema senzora koji se primjenjuju na vaš bicikl) i izračunava se na trenažeru kao funkcija promjena brzine.



TRENAŽER ELITE SUITO-T

Šifra proizvoda: 94228
679,95€
Besplatna dostava u septembru za sve porudžbine plaćene karticom i za ostale oblike plaćanja za porudžbine iznad 40 EUR! Za ostale porudžbine trošak dostave iznosi 3 EUR.

Proizvod nije dostupan


Naručene proizvode možete platiti:
  • Bankovnim karticama na rate
  • Gotovinom prilikom preuzimanja
  • Virmanski uplatom u banci
  • Internet bankarstvom
Besplatna dostava
Povrat robe i reklamacije